Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας κοντά στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα.

12 November 2020 AGP

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας κοντά στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα.

Επειδή τα πάντα δεν είναι χόμπι και εργασία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Σ.Π.Π.Μ. σε μια προσπάθεια Αλληλεγγύης, βοήθειας, υποστήριξης, και αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτός του κόσμου στην Καλαμάτα.

Επειδή τα πάντα δεν είναι χόμπι και εργασία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Σ.Π.Π.Μ.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συμβάλει και σε πράξεις  Αλληλεγγύης, βοήθειας, υποστήριξης, και αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και όλους εσάς δημοσιογράφους, συλλόγους, αθλητές, διαιτητές και όλο των αθλητικό κόσμο και μη, να μεταδώσουν αυτό το πραγματικό  μήνυμα ανάγκης και  κοντά μας έμπρακτους υποστηρικτές να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα βοήθειας.

Η Κιβωτός του κόσμου στην Καλαμάτα χρειάζεται την βοήθεια μας ας δώσουμε λοιπόν απλόχερα αυτό που μπορούμε και όλοι μαζί θα έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο.

Η βοήθεια μας μπορεί να αποτελείται από διάφορα πράγματα όπως Τρόφιμα, Φάρμακα, Είδη χειροτεχνίας, Αναλώσιμα Καθαριστικά, Ατομική Υγιεινή.

Για επικοινωνία παρακαλώ καλέστε την κ. Αντυ Θεοδωρακοπούλου κιβωτός του κόσμου  2721060379

Με εκτίμηση

Τα μέλη του συνδέσμου.