Αίτημα άμεσης επανέναρξης του αθλητισμού. Ηλεκτρονική φόρμα συλλογής ψηφιακών υπογραφών.

21 April 2021
21 April 2021 AGP

Αίτημα άμεσης επανέναρξης του αθλητισμού. Ηλεκτρονική φόρμα συλλογής ψηφιακών υπογραφών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 21/04/2021

ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΏΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΌΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΡΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ Η ΟΠΟΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΊΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ν΄ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.

Η  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΙΚΉ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΕΣ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΕΛΕΓΚΤΙΚΈΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΡΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.

Παρακαλώ πατήστε στον σύνδεσμο και συπληρώστε την Ηλεκτρονική φόρμα συλλογής ψηφιακών υπογραφών

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFDdb3W_oqtjF9tOsZpJn9cvDlvg2aGOKxEhpY8TvKTjwEIA/viewform?usp=sf_link